Business Administration

Misschien dat je niet precies weet wat je mag verwachten als ik jou ga helpen op het gebied van business administration. Naast de praktische zaken zoals je die op de pagina diensten hebt kunnen doornemen, vertel ik je op deze plek wat je nu eigenlijk precies van mij mag verwachten.

keyboard_double_arrow_down

Ik ben in de eerste plaats jouw sparringpartner. Je hebt al genoeg op je bord als ondernemer. Het is daarom fijn om iemand te hebben die met je meedenkt over de zaken waar jij geen tijd voor hebt, zoals de financiële zaken en de verdere professionalisering van de onderneming.

keyboard_double_arrow_down

Aan de andere kant wil je niet iemand voortdurend over je schouder voelen meekijken. Wanneer je mij als Virtual Support Professional in de arm neemt, dan hoef je daar niemand voor in vaste dienst te nemen. Dit scheelt je flink in de kosten. Ik ben er voor een vast aantal uren per week, maar ik werk wel zelfstandig op afstand. Al kan ik natuurlijk langskomen.

keyboard_double_arrow_down

Wanneer je een Virtual Support Professional naast je hebt als ondernemer, kun je sneller groeien. Jij hebt de kennis van jouw branche, maar ik help je met het creëren van overzicht en inzicht. Zo krijgt de onderneming structuur en kun je plannen maken en stappen zetten. Door mijn achtergrond als ondernemer weet ik wat het ondernemerschap vraagt.

Wat mag je van mij verwachten?

Wanneer je mij inhuurt, dan zal ik altijd duidelijk communiceren. Hoewel ik op afstand werk ben ik altijd betrokken. Ik lever kwaliteit en houd mij aan alle afspraken. Ik luister, zoek uit en los op. Door mijn talent voor organiseren en structureren zorg ik dat jij beter uit de verf komt als ondernemer.

Neem contact op

Wil je ook van de voordelen van een Virtual Support Professional gebruikmaken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.
Voor een eerste gesprek kom ik graag persoonlijk bij je langs. Voor de (te) drukke ondernemer kan dit ook via Skype/Teams.