Ondersteuning financiële administratie

Kun jij wel wat extra hulp gebruiken bij je financiële administratie, bijvoorbeeld omdat een medewerker tijdelijk met verlof gaat? Ik neem deze taken graag over. Ik ben gespecialiseerd in crediteuren- en debiteurenbeheer en alles wat hierbij komt kijken. Denk aan het versturen van facturen, het inboeken van inkoop- en verkoopfacturen, het verwerken van betalingen en het nabellen van openstaande posten. Ik werk met alle bekende administratieprogramma’s en software.

Overzicht en inzicht

Ik houd van orde en structuur en zo werk ik ook. Ik creëer overzicht en maak processen inzichtelijk, zodat je weet waarom de dingen gaan zoals ze gaan. Maar belangrijker nog: zodat er een gezonde cashflow ontstaat als basis voor een succesvolle onderneming en groei. Zijn er zaken blijven liggen of onduidelijkheden? Waar liggen verbeterpunten? Ik zoek het graag voor je uit.

Organisator

Natuurlijk beperk ik me tot datgene wat jij nodig acht binnen de opdracht, maar ik geef graag iets extra’s. Zeker als ik merk dat processen eenvoudiger en efficiënter kunnen. Ik maak dingen bespreekbaar. Zonder oordeel en met respect voor de keuzes die worden gemaakt. Ik voel me onderdeel van jouw bedrijf en zo stel ik me ook op, waarbij je altijd kunt rekenen op mijn integriteit.

Kennismaken?

Je geeft je financiële administratie niet zomaar uit handen aan de eerste de beste. In mijn werk draait alles om (wederzijds) vertrouwen.

Daarom kom ik graag vrijblijvend bij je langs voor een eerste gesprek. Voor de (te) drukke ondernemer kan dit natuurlijk ook digitaal.