Optimalisatie financiële processen & systemen

Ik help bedrijven bij het opzetten en ordenen van de financiële administratie. De focus ligt hierbij op het optimaliseren van systemen en processen. Ik werk graag met heldere werkinstructies en stappenplannen. Dit biedt structuur, overzicht en inzicht. Een opgeruimde administratie werkt zoveel makkelijker. Dat gemak gun ik iedereen! Als ik voor je aan de slag ga, hoeft de accountant alleen nog maar de controles uit te voeren. Ook dat scheelt tijd en kosten.

Grip op je financiële administratie

Daarnaast zorg ik ervoor dat je als bedrijf weer grip krijgt op je financiële administratie. Ik houd de administratie gestructureerd bij en voorkom achterstanden, zodat jij aan het einde van elke maand precies weet hoe de zaken er écht voorstaan. Ik zorg voor een realistische financiële administratie. Onder andere door een juiste spreiding van de uitgaven, het strategisch inboeken van facturen en een actieve opvolging van de openstaande posten.

Waar loop jij tegenaan?

Uitdagingen die jij misschien liever uit de weg gaat of waar je simpelweg niet aan toekomt, grijp ik met beide handen beet. Voor een afgesproken aantal uur per week neem ik de financiële administratie onder de loep. Waar liggen kansen op het gebied van kostenbesparingen, cashflowplanning en effectief debiteuren- en crediteurenbeheer? Je krijgt het allemaal compleet uitgewerkt op een ‘presenteerblaadje’. Dat geeft rust!

Kennismaken?

Je geeft je financiële administratie niet zomaar uit handen aan de eerste de beste. In mijn werk draait alles om (wederzijds) vertrouwen.

Daarom kom ik graag vrijblijvend bij je langs voor een eerste gesprek. Voor de (te) drukke ondernemer kan dit natuurlijk ook digitaal.