Sparringpartner financiële administratie

Tegen welke uitdagingen loop jij aan als het gaat om de financiële administratie? Je hebt al genoeg op je bord als ondernemer. Het is dan fijn als er iemand met je meedenkt. Wat je vraag of uitdaging ook is; show me the numbers en mijn creatieve brein draait op volle toeren.

Waardevolle inzichten

Hoe zijn jouw administratieve processen georganiseerd, waar liggen groeikansen en hoe kunnen we de liquiditeit optimaliseren? Ik identificeer verbeterpunten en kansen en zorg voor structuur en overzicht. Ik noteer alles overzichtelijk in een praktisch en werkbaar document, zodat je precies weet hoe de zaken ervoor staan en waarmee je concreet aan de slag kunt. Zelf of samen met mij.

Vloeiende overdracht

Soms krijg ik van bedrijven de vraag hoe zij hun financiële administratie correct kunnen overdragen. Bijvoorbeeld in geval van een vertrekkend personeelslid of bedrijfsovername.Ook dan biedt mijn gestructureerde en overzichtelijke aanpak uitkomst. Ik geef advies waar je zelf mee aan de slag kunt. Of ik zorg voor een goede basis en duidelijke werkinstructie. Staat alles? Dan kun je de werkzaamheden eenvoudig overdragen aan iemand anders. Of ik blijf nog voor een aantal uur per week aan jouw bedrijf verbonden, totdat er een opvolger is gevonden. Ik denk graag met je mee bij het realiseren van een vloeiende overdracht.

Kennismaken?

Je geeft je financiële administratie niet zomaar uit handen aan de eerste de beste. In mijn werk draait alles om (wederzijds) vertrouwen.

Daarom kom ik graag vrijblijvend bij je langs voor een eerste gesprek. Voor de (te) drukke ondernemer kan dit natuurlijk ook digitaal.