Nieuws

Leerzame ervaring via StartSmart Hoeksche Waard

Vorig jaar meegedaan en mijzelf gepresenteerd tijdens de KickStart Tank tegenover 4 ervaren ondernemers. Ik kan het andere startende ondernemers van harte aanbevelen. Met mijn StartCoach kan ik nu lekker sparren over wat me bezighoudt. Zo krijg ik nieuwe ideeën en vooral veel energie!

StartSmart Hoeksche Waard:

Ben jij een startende baas en wil jij een vliegende start?
Op woensdag 22 februari organiseren wij weer de KickStart Tank voor startende ondernemers in de Hoeksche Waard. In 30 minuten presenteer je jouw bedrijf aan ervaren startcoaches en ondernemers. Je krijgt nieuwe inzichten en tips en tricks die je direct kunt toepassen.

????Denk je: “Ik ben net gestart! En ben hier niet klaar voor hoor.” Dan is dit echt wat voor jou. Wij bestaan om startende bazen zoals jij in de Hoeksche Waard te laten groeien. Ieder heeft zijn eigen uitdagingen. Bijvoorbeeld op het gebied van acquisitie, administratie, strategie, presentatie, netwerken etc. Jij Krijgt advies waar je behoefte aan hebt. Wees er snel bij! Er zijn nog 4 plaatsen beschikbaar.

???? Woensdag 22 februari
???? vanaf 19:00
????the Hub Oud-Beijerland

Schrijf je in via startcoach@startsmarthw.nl

#startcoach #startdegroei #startdeinspiratie #startsmarthw #startendeondernemer #zzp #ondernemerstips #groei #kvk #eenmanszaak #ondernemerschap