Wat kan ik jou als Virtual Support Professional allemaal bieden?

Wanneer je mij inhuurt als Virtual Support Professional, dan mag je daar natuurlijk ook een deel van de gebruikelijke taken van de Virtual Assistant bij verwachten. Wanneer je mij op afstand enkele werkzaamheden laat verzorgen waar je zelf niet aan toekomt, dan zal dat al snel meer overzicht bieden.

Zo kun je diverse administratieve taken aan mij overlaten. Dit kan ook het op locatie ordenen van papieren zijn. En met mijn ruime ervaring in het organiseren van (promotionele) activiteiten of events, kan ik je ook hier werk uit handen nemen.

Daarnaast ben ik bedreven in het doen van zogenaamde uitzoekklussen. Is er door de jaren heen iets scheef gelopen in de onderneming of de administratie? Dan vind ik het fijn om me daarin vast te bijten, uit te zoeken waar de fout zit en een oplossing voor dit probleem te vinden. Hierdoor gaat de onderneming alleen maar beter renderen.

Wat heb ik van jou nodig?

Als het gaat om het doen van de taken van een Virtual Assistant, dan heb ik niet veel van jou nodig. Toegang tot de administratie en wat daarbij hoort, of de spullen die je graag uitgezocht wilt hebben. Verder werk ik op afstand een vast afgesproken aantal uren. Je hoeft dus geen werkplek of onkostenvergoeding te verzorgen.

Neem contact op

Wil je ook van de voordelen van een Virtual Support Professional gebruikmaken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.
Voor een eerste gesprek kom ik graag persoonlijk bij je langs. Voor de (te) drukke ondernemer kan dit ook via Skype/Teams.