Wat kan ik voor je doen?

Ik ondersteun en adviseer met name bedrijven in het mkb met een middelgrote financiële administratie, variërend van 100 tot 600 inkoopfacturen per maand.

Ondersteuning financiële administratie

Zoek jij (tijdelijke) hulp bij het opzetten en/of bijhouden van de financiële administratie? Ik verzorg het crediteuren- en debiteurenbeheer. Denk aan het versturen van facturen, het boeken van inkoop- en verkoopfacturen en het verwerken van betalingen.

Optimalisatie financiële processen & systemen

Ik help bedrijven bij het opzetten en (her)structuren van de financiële administratie. De focus ligt hierbij op het optimaliseren van systemen en processen voor het waarborgen van een efficiënte én plezierige werkwijze.

Sparringpartner financiële administratie

Ik ben vooral ook jouw vertrouwde sparringpartner. Tegen welke uitdagingen loop jij aan als het gaat om de financiële administratie? Je hebt al genoeg op je bord als ondernemer. Het is dan fijn als er iemand met je meedenkt.

Kennismaken?

Je geeft je financiële administratie niet zomaar uit handen aan de eerste de beste. In mijn werk draait alles om (wederzijds) vertrouwen.

Daarom kom ik graag vrijblijvend bij je langs voor een eerste gesprek. Voor de (te) drukke ondernemer kan dit natuurlijk ook digitaal.