Over mij

Als voormalig eigenaar van een autobedrijf, weet ik hoe belangrijk een goed georganiseerde financiële administratie is. Ik weet ook dat het ondernemers vaak aan tijd ontbreekt. Daarom ben ik er om te helpen. Ik ben een regelaar en houd van orde en structuur. En niet alleen ik, ook bedrijven zijn gebaat bij een gestructureerde aanpak van de financiële administratie. Dit geeft inzicht en rust.

Geboren regelaar

Ik ben een geboren regelaar. Feestje voor 150 man, een introductieshow of demodag en natuurlijk de financiële administratie… Ik regel het allemaal volgens een duidelijk en gestructureerd plan van aanpak. Doordat ik alle processen nauwkeurig vastleg, blijft geen detail onderbelicht. Dat is zeker als het om cijfers gaat essentieel. Dit zorgt er bovendien voor dat taken eenvoudig kunnen worden overgedragen. Ik leg een goede basis waarop je als bedrijf met vertrouwen verder kunt bouwen.

Ervaring

Na mijn middelbare school in Oud-Beijerland ging ik naar Amerika waar ik mijn High School diploma haalde. Hierna volgde ik in Breda de opleiding ‘Tourism Management’. Mijn interesse lag vooral in het managementstuk: processen inzichtelijk maken, structureren en organiseren om te zorgen voor een goede basis. Na het behalen van mijn diploma ging ik onder andere aan de slag als financieel adviseur voor particulieren en werkte ik voor een accountantskantoor. Ook stond ik bijna 20 jaar aan het roer van een autobedrijf. Hier leerde ik niet alleen wat ondernemen is, maar ontdekte ik ook de meerwaarde van een goed georganiseerde financiële zakelijke administratie. Én hoe je deze opzet en bijhoudt.

Deze kennis en ervaring zet ik nu in om andere bedrijven te helpen met een goede financiële basis. Ik werk voor verschillende bedrijven in de Hoeksche Waard en daarbuiten. Als ik voor je aan de slag ga, dan ben je verzekerd van een financiële administratie die je compleet en probleemloos kunt overdragen aan de accountant.

Kennismaken? Maak een afspraak

Je geeft je financiële administratie niet zomaar uit handen aan de eerste de beste. In mijn werk draait alles om (wederzijds) vertrouwen. Daarom kom ik graag vrijblijvend bij je langs voor een eerste gesprek. Voor de (te) drukke ondernemer kan dit natuurlijk ook digitaal.